Cybersecurity in de digitale Transformatie

Weet jij wat jullie cybersecurity uitdagingen zijn?

Wacht jij tot het te laat is?

Cybersecurity is van cruciaal belang in het tijdperk van digitale transformatie, waarin nieuwe technologieën zoals cloud computing, kunstmatige intelligentie en het Internet of Things (IoT) een steeds grotere rol spelen. Terwijl organisaties deze technologieën omarmen om hun processen te verbeteren, brengt dit ook nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van cybercriminaliteit.

 De implementatie van nieuwe technologieën creëert nieuwe kwetsbaarheden en vergroot het aanvalsoppervlak voor kwaadwillende actoren, waardoor het belangrijk is om proactief te investeren in cybersecuritymaatregelen om gegevens, systemen en klantvertrouwen te beschermen. Alleen door cybersecurity te integreren in alle lagen van de digitale transformatie kunnen organisaties de voordelen van nieuwe technologieën maximaliseren en tegelijkertijd de risico’s van cybercriminaliteit minimaliseren.

van de MKB’ers die gehackt wordt, gaat binnen 6 maanden failliet door de verloren productietijd.
1 %
is de gemiddelde schade bij een cyberincident.
1 K
van de cyberincidenten en datalekken ontstaan door menselijke fouten.
1 %

Cybersecurity speelt een belangrijke rol binnen digitale transformatie. Het gebruik van opkomende technologieën brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar tegelijkertijd ook een toenemend risico op cybercriminaliteit. Om deze uitdagingen aan te pakken, hebben experts zorgvuldig deze whitepapersamengesteld door verschillende bronnen te raadplegen.

Het resultaat is een waardevol document van informatie die jou inzicht geeft in het belang van cybersecurity bij de implementatie van nieuwe technologieën. Door je bewust te zijn van de cyberrisico’s kan de cybersecurity binnen digitale transformatie worden verhoogd. 

Wat vind je in de whitepaper?

Wil jij meer te weten komen over…

  • De basics van digitale transformatie
  • Het belang van cybersecurity binnen digitale transformatie
  •  Cybersecurity maatregelen die jullie kunnen treffen
  • Cybersecurity tips

Download dan nu ons GRATIS whitepaper!