Over Tozetta

Tozetta is gespecialiseerd in het Cyber Security domein met een specifieke focus op Ethical Hacking. Met behulp van gecertificeerde ethische hackers biedt Tozetta ondersteuning aan bedrijven bij het verbeteren van hun online veiligheid door middel van het uitvoeren van Pentests.

Tijdens een Pentest gaat een ethische hacker op zoek naar kwetsbaarheden in de software en systemen van een organisatie. Deze kwetsbaarheden worden gerapporteerd en kunnen door de organisatie zelf worden verbeterd. Op deze manier kan Tozetta op tijd kwetsbaarheden signaleren en voorkomen dat kwaadwillende hackers dit doen.

Kevin&Ian Over Ons
Ian (Lead Pentester) & Kevin (Sales)

Een kijkje achter de schermen.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking op ons kantoor in IJsselstein! We vertellen graag meer over Tozetta, Cybersecurity en Ethisch hacken. Daarnaast zijn wij enorm benieuwd naar jullie organisatie!

Relaties over Tozetta

We zijn zeer tevreden met de diensten van Tozetta en bevelen hen ten zeerste aan voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele cybersecurity-ondersteuning. Hun toewijding, deskundigheid en goede samenwerking hebben een positieve impact gehad op de beveiliging van onze software.

Dankzij onze samenwerking met Tozetta zijn wij in staat om onze expertise op het gebied van digitaal onderzoek, cybersecurity en opleidingen verder uit te breiden.

Wij hebben de samenwerking met Tozetta als prettig ervaren. Persoonlijk contact met zowel Kevin als Ian en de professionaliteit waarmee ze de opdracht beschreven en alle vragen over de aanpak beantwoorden gaf de doorslag om met hen samen te werken. Het opgeleverde rapport geeft een heldere omschrijving van de uitgevoerde tests en de resultaten hiervan. Het biedt bevestiging en geeft houvast om bezig te blijven met Cybersecurity.