Over Tozetta

Tozetta is gespecialiseerd in het Cyber Security domein met een specifieke focus op Ethical Hacking. Met behulp van gecertificeerde ethische hackers biedt Tozetta ondersteuning aan bedrijven bij het verbeteren van hun online veiligheid door middel van het uitvoeren van Pentests.

Tijdens een Pentest gaat een ethische hacker op zoek naar kwetsbaarheden in de software en systemen van een organisatie. Deze kwetsbaarheden worden gerapporteerd en kunnen door de organisatie zelf worden verbeterd. Op deze manier kan Tozetta op tijd kwetsbaarheden signaleren en voorkomen dat kwaadwillende hackers dit doen.

Kevin&Ian Over Ons
Ian (Lead Pentester) & Kevin (Sales)

Een kijkje achter de schermen.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking op ons kantoor in IJsselstein! We vertellen graag meer over Tozetta, Cybersecurity en Ethisch hacken. Daarnaast zijn wij enorm benieuwd naar jullie organisatie!

Ian op een foto

Relaties over Tozetta

We zijn zeer tevreden met de diensten van Tozetta en bevelen hen ten zeerste aan voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele cybersecurity-ondersteuning. Hun toewijding, deskundigheid en goede samenwerking hebben een positieve impact gehad op de beveiliging van onze software.

Dankzij onze samenwerking met Tozetta zijn wij in staat om onze expertise op het gebied van digitaal onderzoek, cybersecurity en opleidingen verder uit te breiden.

Wij hebben de samenwerking met Tozetta als prettig ervaren. Persoonlijk contact met zowel Kevin als Ian en de professionaliteit waarmee ze de opdracht beschreven en alle vragen over de aanpak beantwoorden gaf de doorslag om met hen samen te werken. Het opgeleverde rapport geeft een heldere omschrijving van de uitgevoerde tests en de resultaten hiervan. Het biedt bevestiging en geeft houvast om bezig te blijven met Cybersecurity.

Goede samenwerking en duidelijke pentest rapportage.

Vanaf het akkoord op de offerte vond ik dat het traject van het pentesten snel werd opgezet. De resultaten waren v.w.b. hetgeen online te vinden was in lijn met wat ik had verwacht. De phishing simulatie duurde voor mijn gevoel langer, echter het resultaat mag er zijn! Wij zetten de samenwerking graag voort.

Bij AVG Compleet BV waren we op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partner voor het uitvoeren van pentesten voor onze klanten. Met Tozetta hebben we precies gevonden wat we nodig hadden. Hun vermogen om snel te schakelen, gecombineerd met grondige testmethoden, heeft ons bijzonder goed geholpen. De rapportages die zij leveren zijn niet alleen gedetailleerd, maar ook helder en direct toepasbaar in onze praktijk. We zijn gestopt met verder zoeken; Tozetta is de partner die we zochten!

Tozetta heeft voor ons een Pentest uitgevoerd op een van onze applicaties. Ik ben erg tevreden. Ze bieden vanaf het eerste contact persoonlijke aandacht en vragen de context goed uit. En het werk zelf gebeurt vlot, met korte lijnen en een bruikbare to-the-point rapportage. Voor ons als MKB bedrijf werkt dit heerlijk: geen gedoe, gewoon goed werk leveren met een personal touch.