Cyber Security Awareness Trainingen

In de huidige digitale wereld is cybersecurity een steeds belangrijker onderwerp. Cyberaanvallen worden steeds complexer en geavanceerder, en het is belangrijk om je bedrijf en jezelf te beschermen.

Een belangrijke manier om dit te doen is door security awareness training te volgen. Security awareness training is een manier om medewerkers bewust te maken van de risico’s van cyberaanvallen en hen te leren hoe ze deze kunnen herkennen en erop kunnen reageren.

Tozetta biedt cybersecurity awareness trainingen.
Kevin en Ian Presenteren

Wij begrijpen dat het belangrijk is om je medewerkers te vertrouwen om je organisatie te beschermen. Daarom bieden wij uitgebreide security awareness trainingen aan die je medewerkers helpen om veiliger online te werken. Onze cyber security awareness trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren trainers.

Tozetta biedt de mogelijkheid om een Cyber Security Awareness basis training, of een technische training te verzorgen. De technische training wordt verzorgd door een ethisch hacker en speelt perfect in op de behoefte van software development of IT-teams. 

Waarom is security awareness training belangrijk?

Er zijn een aantal redenen waarom security awareness training belangrijk is. Ten eerste kan het helpen om datalekken te voorkomen. Als medewerkers weten hoe ze phishing, malware en andere cyberaanvallen kunnen herkennen, kunnen ze voorkomen dat ze op deze aanvallen ingaan. Dit kan leiden tot het behoud van gevoelige informatie en het voorkomen van financiële schade.

Ten tweede kan security awareness training helpen om cyberaanvallen te bestrijden. Als medewerkers weten hoe ze cyberaanvallen kunnen herkennen, kunnen ze deze melden aan de IT-afdeling of andere relevante personen. Dit kan helpen om de aanval te stoppen en de schade te beperken.

Ten slotte kan security awareness training helpen om de cyberveiligheid van een bedrijf te verbeteren. Door medewerkers bewust te maken van de risico’s van cyberaanvallen, kunnen ze betere gewoontes ontwikkelen. Dit kan helpen om het bedrijf te beschermen tegen toekomstige aanvallen.

van de MKB’ers die gehackt wordt, gaat binnen 6 maanden failliet door de verloren productietijd.
1 %
is de gemiddelde schade bij een cyberincident.
1 K
van de cyberincidenten en datalekken ontstaan door menselijke fouten.
1 %

Versterk je Organisatie met Onze Security Awareness Trainingen

Tozetta begrijpt dat elke organisatie anders is. Daarom werken we samen met je om een trainingsprogramma te ontwikkelen dat is afgestemd op je specifieke behoeften. We nemen de tijd om je organisatie te leren kennen, je risico’s in kaart te brengen en een trainingsprogramma te ontwikkelen dat je medewerkers helpt om veilig te werken.

Tozetta’s security awareness trainingen worden op maat gemaakt voor je specifieke behoeften en industrie. Dit betekent dat we rekening houden met je specifieke risico’s, je bedrijfscultuur en de doelgroep van je trainingen.

Onze trainers hebben uitgebreide ervaring in cybersecurity. Ze weten hoe ze complexe concepten op een begrijpelijke manier kunnen overbrengen en je medewerkers kunnen motiveren om te leren en te veranderen.

We geloven in leren door te doen. Onze trainingen zijn interactief en betrekken je medewerkers actief bij het leerproces. Dit helpt hen om de informatie beter te onthouden en toe te passen in de praktijk.

We gebruiken realistische cyberaanvalsimulaties om je medewerkers voor te bereiden op echte bedreigingen. Dit helpt hen om hun vaardigheden te testen en te verbeteren.

Datalekken

Als je op een phishing-link klikt, kan een cybercrimineel toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden, creditcardnummers of andere gevoelige informatie. Dit kan leiden tot identiteitsdiefstal, financiële schade of zelfs identiteitsfraude.

Malware-infecties

Als je een bestand download dat is besmet met malware, kan dit schadelijk zijn voor je computer of netwerk. Malware kan je computer verstoren, gegevens versleutelen of zelfs je computer overnemen.

Cyberaanvallen

Als je een kwetsbaarheid in je software of hardware niet kent, kan een cybercrimineel hiervan gebruik maken om toegang te krijgen tot je systemen. Dit kan leiden tot datalekken, malware-infecties of zelfs het uitschakelen van je systemen.

Social engineering

Social engineering is een techniek waarbij cybercriminelen proberen mensen om te praten om vertrouwelijke informatie te delen. Door een voorwendsel te gebruiken, kunnen cybercriminelen mensen zover krijgen dat ze hun wachtwoorden of andere gevoelige informatie delen.

Wat leer je tijdens security awareness training?

Als Ethical Hacking specialist zijn wij voornamelijk actief in een digitale wereld. En juist daarom nodigen wij jullie uit om bij ons langs te komen. Tozetta is gevestigd op de Einsteinweg 31, IJsselstein. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om Cyber Security presentaties, awareness trainingen of andere bijeenkomsten te organiseren. 

Tozetta is specialist in het geven van cyber security awareness trainingen

Basic Training

Basic Training

Wil je je medewerkers leren hoe ze zich kunnen beschermen tegen cyberaanvallen? Dan is onze basic security awareness training iets voor jou. In deze training leren je medewerkers de basics van security awareness, zoals het herkennen en vermijden van cyberdreigingen en het beschermen van persoonlijke en professionele gegevens.

Tozetta is specialist in het geven van cyber security awareness trainingen

Technische Training

Technische Training

Wil je je organisatie nog beter beschermen tegen cyberaanvallen? Dan is onze technische security awareness training iets voor jullie! In deze training  leert jullie team hoe je de beveiliging van jullie software en systemen kunt verbeteren. Deze training is ideaal voor IT-medewerkers en softwareontwikkelaars met basiskennis van IT-beveiliging. De training wordt verzorgd door een ethisch hacker!

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Investeer in de veiligheid van je organisatie en maak je medewerkers bewust van de nieuwste bedreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe onze security awareness trainingen je organisatie kunnen versterken.

Contact

Tozetta geeft presentaties voor: