Cyberveilig Middels Continu Pentesten: Jullie Route Naar Ongestoord Zakendoen

Continu pentesten zorgt voor een verbeterde cybersecurity

In het digitale tijdperk waarin we leven, is de dreiging van cyberaanvallen een constante zorg voor bedrijven en organisaties. Met cybercriminaliteit die steeds geavanceerder wordt, is het cruciaal dat we ons wapenen tegen deze onzichtbare vijanden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie niet het volgende slachtoffer wordt? Het antwoord ligt in het proactief beschermen van je systemen en gegevens. Daarom organiseren wij een online webinar: “Cyberveilig middels continu pentesten: Jullie route naar ongestoord zakendoen”.

Ben jij erbij 21 maart om 13:00?

Waarom een webinar over continu pentesten?

Tijdens ons vorige webinar hebben we een introductie gegeven in de wereld van cybercriminaliteit en de gevaren die het met zich meebrengt. Deze keer duiken we dieper in de materie en bieden we concrete oplossingen om jouw organisatie weerbaarder te maken tegen deze dreigingen. Of je nu directeur, eigenaar, IT-manager bent, of gewoon verantwoordelijk voor de cyberveiligheid binnen jouw organisatie, dit webinar is voor jou.

Wat ga je leren?

  • Het belang van Cybersecurity: Ontdek waarom het essentieel is om jouw organisatie te beschermen en hoe de huidige dreigingen iedereen kunnen beïnvloeden.
  • Ethical Hacking & Pentesten: Leer wat pentesten precies inhoudt, waarom het zo belangrijk is, en hoe het jouw organisatie kan beschermen tegen aanvallen.
  • De Kracht van Continu Pentesten: Ontdek hoe continu pentesten, in tegenstelling tot een eenmalige pentest, jouw organisatie naar een hoger niveau van beveiliging kan tillen.
  • Hacking as a Service: Maak kennis met onze innovatieve dienst die continu pentesten mogelijk maakt voor een verbeterde cyberveiligheid.

Vraag het aan een hacker

Het webinar biedt ook een Q&A sessie waar je jouw brandende vragen kunt stellen aan onze experts. Dit is jouw kans om direct antwoorden te krijgen en meer inzicht te verwerven in hoe je jouw bedrijf effectief kunt beschermen.

Dit webinar is meer dan een leersessie; het is een investering in de toekomst en veiligheid van jouw organisatie. Mis deze kans niet om de cyberveiligheid van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Registreer nu en bereid je voor op een uur vol waardevolle inzichten en praktische tips die jouw organisatie zullen wapenen tegen de steeds evoluerende dreigingen van cybercriminaliteit.

Praktische info over het webinar

  • Datum: 21 maart
  • Tijd NL: 13:00 tot 14:00
  • Tijd CW: 08:00 tot 09:00
  • Locatie: Online (MS Teams) – Gemakkelijk te volgen vanaf je bureau of huis!
Continu pentesten zorgt voor een verbeterde cybersecurity

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security