Cyberveilig Middels Continu Pentesten: Jullie Route Naar Ongestoord Zakendoen

Continu pentesten zorgt voor een verbeterde cybersecurity

In het digitale tijdperk waarin we leven, is de dreiging van cyberaanvallen een constante zorg voor bedrijven en organisaties. Met cybercriminaliteit die steeds geavanceerder wordt, is het cruciaal dat we ons wapenen tegen deze onzichtbare vijanden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie niet het volgende slachtoffer wordt? Het antwoord ligt in het proactief beschermen van je systemen en gegevens. Daarom heeft Tozetta het webinar: “Cyberveilig middels continu pentesten: Jullie route naar ongestoord zakendoen” georganiseerd!

Onderaan de pagina vind je de opname van dit event terug.

Waarom een webinar over continu pentesten?

Tijdens ons vorige webinar hebben we een introductie gegeven in de wereld van cybercriminaliteit. Tijdens dit webinar hebben wij de werkwijze van een hacker toegelicht. Hierin kwamen duidelijk de gevaren van cybercriminaliteit naar voren. Deze keer zijn wij dieper ingedoken op de materie en bieden wij in de opname concrete oplossingen om jouw organisatie weerbaarder te maken tegen deze cyberdreigingen.

Of je nu directeur, eigenaar, IT-manager bent, of gewoon verantwoordelijk voor de cyberveiligheid binnen jouw organisatie, dan kan het terugkijken van dit webinar enorm interessant zijn.

Wat hebben we geleerd tijdens het cyber security webinar?

  • Het belang van Cybersecurity: Attendees hebben ontdekt waarom het essentieel is om jouw organisatie te beschermen en hoe de huidige dreigingen iedereen kunnen beïnvloeden.
  • Ethical Hacking & Pentesten: Wij hebben duidelijk geformuleerd wat pentesten precies inhoudt, waarom het zo belangrijk is, en hoe het jouw organisatie kan beschermen tegen aanvallen.
  • De Kracht van Continu Pentesten: Het nieuwe continu pentesten, wat houdt het in? En wat kan het voor mijn organisatie betekenen? 
  • Hacking as a Service: Maak kennis met onze innovatieve dienst die continu pentesten mogelijk maakt voor een verbeterde cyberveiligheid.

Vraag het aan een hacker

Het webinar heeft attendees ook de ruimte geboden om vragen te stellen aan een ethisch hacker. De vragen zijn ook opgenomen en terug te zien in de YouTube video.

Qua feedback kregen wij dat het webinar meer is dan een leersessie;
”Het is een investering geweest in de toekomst en veiligheid van de organisatie”.

Hieronder vind je het Webinar terug, schroom niet om contact op te nemen indien er vragen zijn.

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security