Webinar: Cybersecurity tips van een hacker!

Ben jij benieuwd naar de werkwijze van een hacker? In deze webinar vertelt een ethisch hacker van Tozetta hoe cybercriminelen te werk gaan. Tijdens deze interactieve sessie krijg je stapsgewijs te zien hoe een hacker digitaal binnenbreekt bij een organisatie.

Daarnaast is ook Jan Martijn Broekhof, eigenaar van Guardian360, bereid om zijn mening over de NIS2 te geven. Want denk jij dat cybercriminelen zich wel aan de richtlijnen en regels houden?

Schrijf je hieronder kosteloos in en woon dinsdag 19 september ons online webinar bij!

Wat kun jij tijdens de webinar verwachten?

Het is essentieel dat bedrijven zich richten op het begrijpen van de specifieke gevaren en risico’s in cybersecurity, in plaats van zich alleen te richten op het onderzoeken en aankopen van cybersecurity oplossingen. Daarom neemt Tozetta & Guardian360 jullie mee in de wereld van cybercriminaliteit. De webinar is er niet om een oplossing te verkopen, wel om ondernemers en geïnteresseerde meer te vertellen over de werkwijze en meedogenloosheid van cybercriminelen. Na de webinar zijn wij dan ook niet van plan om jullie te bellen met een aanbod…

Met de opgedane kennis kan jouw organisatie in de toekomst op basis van het probleem (cybercriminelen) en jullie situatie, de juiste cybersecurity maatregelen implementeren.

Agenda:

Geïnteresseerd? Woon kosteloos dit online event bij op dinsdag 19 september! Het event is voor iedereen die geïnteresseerd is in cybersecurity en cybercriminaliteit.

Schrijf je hieronder in:

Sprekers tijdens het cybersecurity webinar

Ian van der Wurff

Ethisch Hacker ~ Tozetta

Ian heeft jarenlange ervaring als Ethisch Hacker en weet als geen ander hoe hackers te werk gaan. Tijdens het webinar duikt Ian dieper in op de werkwijze van deze cybercriminelen.

Kevin van den Eshof

Sales ~ Tozetta

Kevin is commercieel verantwoordelijk binnen Tozetta. Hij onderhoud relaties en kent de uitdagingen die organisaties hebben op het gebied van cybersecurity.

Jan Martijn Broekhof

Founder ~ Guardian360

Founder van Guardian360, Jan Martijn Broekhof, komt vertellen over de NIS2 en of hackers rekening houden met deze richtlijnen... Daarnaast is Jan Martijn één van de oprichters van Cyberveilig Nederland en voorzitter van VNO-NCW Provincie Utrecht.

Meer over de sessies!

Hoe gaat een hacker te werk?

Onze zeer ervaren ethisch hacker, Ian van der Wurff, zal je verbazen met een live demonstraties van alles wat online mogelijk is. Hij zal de meest recente methoden en technologieën tonen die cybercriminelen gebruiken om bij jullie organisatie binnen te dringen. Onderwerpen die zeker aan bod komen:

  • Het gebruik van het darkweb
  • BruteForcing technieken (Hacking techniek voor het raden van wachtwoorden)
  • Gelekte wachtwoorden en gebruikersnamen
  • Veel gemaakte fouten op websites
Houden hackers rekening met de NIS2..?

Jan Martijn Broekhof is een bekende naam in de wereld van cybersecurity. Als founder van Guardian360 werkt hij non-stop aan zijn Security as a Service oplossing. Jan Martijn houdt ontwikkelingen als de NIS2 nauwlettend in de gaten. Tijdens het webinar verteld Jan Martijn meer over de nieuwe wetgeving en in welke mate hackers rekening houden met dit soort richtlijnen…

Schrijf je in voor het Webinar 19 september

Bijwonen van het webinar is gratis en voor iedereen die geïnteresseerd is in cybersecurity. Bij Tozetta vertellen wij jou graag meer over de werkwijze van hackers. Jullie organisatie kan hierdoor in de toekomst beter bepalen welke cybersecurity maatregelen relevant zijn om te implementeren. 

Haal de gratis inzichten op dinsdagmiddag 19 september om 16:00. Het webinar kost één uur van je tijd maar kan veel impact hebben op jouw mening en kijk op cybersecurity in het algemeen of bij jullie organisatie! 

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security