Zijn jullie cybercriminelen een stap voor?

Cybercriminaliteit vormt een enorm risico voor jullie organisatie, dat is ook de reden dat jij op deze pagina zit. Wij zijn hier niet om jullie bang te maken, wel om te informeren hoe wij tientallen organisaties maandelijks helpen om de kans op een hack te verkleinen. 

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees verder of lees de klantcase van SeniorWeb of InfoWijs!

Waarom cyber security?

De cijfers liegen er niet om. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 bedrijven slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Wat dit allemaal voor gevolgen kan hebben? Een greep uit de gevolgen voor jullie organisatie hieronder…

Bestrijd hackers met hackers

Stel jullie willen weten of de huidige cyber security van jullie organisatie op orde is. Wie kan dat beter onderzoeken dan een hacker? Misschien heb je wel eens gehoord van een pentest of penetratietest? Een échte hacker gaat dan proberen digitaal binnen te breken bij jullie organisatie. De hacker rapporteert de gevonden kwetsbaarheden zodat jullie organisatie de cyber security kan verbeteren. 

Ik ben Ian en ik mag mijzelf al 5 jaar een (ethisch) hacker noemen. Als ethisch hacker zet ik mijn kennis en expertise in om jullie cyber security te verbeteren! Dit doe ik door een daadwerkelijke aanval na te bootsen en zo kwetsbaarheden in jullie cyber security bloot te leggen.

Benieuwd of onze hackers digitaal kunnen binnenbreken?

Laat ons een pentest uitvoeren. Dan weten jullie direct in hoeverre specialisten van Tozetta digitaal kunnen binnenbreken. Een pentest start bij een bedrag van 1999,-. 

Benieuwd wat een pentest voor jullie organisatie exact kost? Middels een QuickScan bepalen wij in slechts één uur wat de kosten gaan zijn. Uiteraard is een QuickScan kosteloos en vrijblijvend. 

Neem vrijblijvend contact op!

Met Tozetta hebben weijprecies gevonden wat we nodig hadden. Hun vermogen om snel te schakelen, gecombineerd met grondige testmethoden, heeft ons bijzonder goed geholpen. De rapportages die zij leveren zijn niet alleen gedetailleerd, maar ook helder en direct toepasbaar in onze praktijk. We zijn gestopt met verder zoeken; Tozetta is de partner die we zochten!