Klantcase: Infowijs x Tozetta

Infowijs werkt aan tools voor het voortgezet onderwijs. Met deze softwareoplossingen helpt de organisatie dagelijks tienduizenden docenten, ouders en leerlingen om effectiever en efficiënter met elkaar te communiceren. Infowijs zocht naar een partner op het gebied van pentesten.

Tozetta kon niet wachten om deze pentest opdracht samen met Infowijs uit te voeren. Als Tozetta kunnen wij van alles vertellen over de samenwerking, maar laten ook graag onze relaties aan het woord. In deze klantcase verteld Patrick van Marsbergen, Tech lead bij Infowijs, meer over de samenwerking tussen Infowijs en Tozetta. 

Mocht je vragen hebben over deze klantcase? Neem dan vooral contact met ons op!

Over de samenwerking

Onlangs heeft Tozetta voor ons een uitgebreide Pentest uitgevoerd en we zijn zeer tevreden over de samenwerking met Tozetta. Het was erg prettig om met hen samen te werken, omdat ze onze bedrijfsbehoeften begrijpen en zich aanpassen aan onze manier van werken. Ze hebben ons voorzien van waardevol advies en hebben actief meegedacht over onze wensen. Onze ethisch hacker (Ian van der Wurff) reageert snel op onze vragen en verzoeken en hield ons goed op de hoogte van de voortgang van het pentestproces en de bevindingen zijn op een heldere en begrijpelijke manier gecommuniceerd. Hierdoor konden we de feedbackloop kort houden en eventuele gevonden kwetsbaarheden snel oplossen.

Cybersecurity specialist

Als partner op het gebied van cybersecurity heeft Tozetta ons geholpen bij het verbeteren van de beveiliging van onze software tijdens de ontwikkelingsfase. Ze hebben een diepgaande expertise en hebben ons geholpen bij het identificeren van potentiële zwakke punten en het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen

Aanbeveling?

We zijn zeer tevreden met de diensten van Tozetta en bevelen hen ten zeerste aan voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele cybersecurity-ondersteuning. Hun toewijding, deskundigheid en goede samenwerking hebben een positieve impact gehad op de beveiliging van onze software. We kijken ernaar uit om in de toekomst met hen samen te werken en hun expertise te blijven benutten.''

Samenwerken met Tozetta

Tozetta werkt met veel bedrijven en organisaties samen uit verschillende branches. Van grote sportschoolketens tot aan kleinere transportbedrijven, maar ook SeniorWeb! Ben je benieuwd hoe de samenwerking met SeniorWeb is verlopen dan kunnen jullie meer lezen over de pentest die is uitgevoerd. 

Voor ons start de samenwerking al in het kennismakingstraject. Wij zijn bij Tozetta geïnteresseerd in jullie vraagstuk en organisatie. Je ontvangt van ons geen statische vragenlijst voor de beoogde opdracht, wel ontvangen jullie een uitnodiging voor een goed gesprek. 

Na een kennismaking kunnen wij overschakelen op een QuickScan. Wij stellen kosteloos een ethisch hacker tot jullie beschikking waarmee jullie de scope van de opdracht gaan bepalen. Uit de QuickScan komt een vrijblijvend rapport inclusief offerte voor de mogelijke pentest opdracht. Wij specificeren de pentest kosten en zijn hier tevens erg transparant over de prijsstelling.

Voor het volledige pentestproces verwijzen we je graag naar de gelinkte pagina.

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security