Hoe werkt Tozetta’s Pentest abonnement?

Tozetta pentest abonnement

Tozetta heeft als doel pentesten voor iedere organisatie toegankelijk te maken. Daarom zijn wij een blogreeks gestart waarbij wij jullie stapsgewijs meenemen in de wereld van pentesting. Dit is de derde blog uit een reeks van vier. Over hoe werkt een pentest abonnement. Benieuwd naar de eerste blog? Lees hier meer over wat pentesten is en waarom het belangrijk is.
Na deze blog hopen wij dat jullie op de hoogte zijn van: 

  • Wat een pentest abonnement bij Tozetta inhoud

  • Wat de voordelen zijn van maandelijks pentesten bij Tozetta

  • Hoe Hacking as a service jouw organisatie helpt

De rol van pentesting

Pentesting is een belangrijk onderdeel van CyberSecurity. Het is een beproeving om te bepalen of er kwetsbaarheden en bedreigingen in jullie systemen te vinden zijn. Een abonnement op een pentest geeft je bedrijf de mogelijkheid om periodiek een pentest te laten uitvoeren, waarmee je de veiligheid en integriteit van jouw systemen kunt waarborgen. In dit blogartikel zullen we dieper ingaan op het pentest abonnement van Tozetta. Hoe dit werkt, de voordelen ervan en hoe het jullie bedrijf kan helpen.

Wat is een pentest abonnement?

Een pentest abonnement is een service waarbij een bedrijf een bepaald bedrag betaalt voor het uitvoeren van een bepaald aantal pentests. Deze service kan flexibel worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf. Het bedrijf kan bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks, kwartaal- of jaarlijks abonnement. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om hun CyberSecurity-risico’s regelmatig te monitoren.

De voordelen van een pentest abonnement

Het pentest abonnement van Tozetta biedt veel voordelen. Ten eerste biedt het een flexibele manier om de CyberSecurity van een bedrijf te waarborgen, aangezien de klant kan kiezen voor een maandelijks, kwartaal- of jaarlijks abonnement. Het abonnement biedt ook een lagere kostenstructuur, waardoor het bedrijf geld kan besparen. Daarnaast biedt het bedrijf ook proactieve aanbevelingen en advies om de CyberSecurity-risico’s te verminderen.

Hoe werkt het pentest abonnement van Tozetta?

Het pentest abonnement van Tozetta begint met een selectieproces. Het bedrijf selecteert klanten die een pentest abonnement willen afsluiten. Vervolgens zal het bedrijf een aantal pentesten uitvoeren om de kwetsbaarheden en bedreigingen in het systeem van de klant te identificeren.

Het kennismakingstraject

Voorafgaand aan een samenwerking wil Tozetta jullie organisatie goed leren kennen. Tozetta en haar relaties zijn vaak opzoek naar een langdurige samenwerking waarin intensief wordt samengewerkt. Dit met als uiteindelijk doel om de cybersecurity bij jullie organisatie te verbeteren. Tijdens een kennismakingstraject vinden er enkele kennismakingsgesprekken plaats en voert Tozetta kosteloos een QuickScan uit. Tijdens de QuickScan gaat een ethisch hacker van Tozetta kosteloos één uur pentesten. In dit uur willen wij de digitale omgeving en online weerbaarheid globaal toetsen.

De planning en uitvoering van de pentests

Nadat de klanten zijn geselecteerd, zal Tozetta beginnen met het plannen en uitvoeren van de pentests. Het bedrijf heeft een team van ervaren ethisch hackers die de pentests uitvoeren. Ze gebruiken verschillende technieken om kwetsbaarheden en bedreigingen in het systeem van de klant te identificeren.

Rapportage & monitoring

Nadat de pentest is uitgevoerd worden de bevindingen gerapporteerd. In dit rapport vind je alle gevonden kwetsbaarheden  terug. De ethisch hackers van Tozetta voegen een kort verbeterplan toe. Hierdoor is jullie organisatie gemakkelijker in staat om de kwetsbaarheden te verhelpen. Bij het afnemen van een hacking as a service abonnement stelt Tozetta jullie organisatie in staat om de cybersecurity beter te monitoren. Door een 24/7 security monitoring tool + het maandelijks beschikbaar stellen van een aantal pentest uren kun je vaker pentests uitvoeren

Hoe kan het pentest abonnement van Tozetta jouw bedrijf helpen?

Het pentest abonnement van Tozetta is een krachtige oplossing om de CyberSecurity van je bedrijf te toetsen en verbeteren. Het overzichtelijke traject zorgt goede samenwerking tijdens de gehele pentest abonnement periode. Daarnaast biedt het Tozetta ook 24/7 cybersecurity monitoring om cyberrisico’s te verminderen. Door maandelijks een budget aan pentesturen te ontvangen blijven jullie continu getoetst en gemonitord worden voor een verhoogde cyber weerbaarheid.

Meer weten? Lees ons volgende blog in de reeks of ga naar onze hacking as a service pagina!

 

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security