Wat is Spam?

Wat is spam?

Spam is een vorm van ongewenste elektronische communicatie, zoals ongevraagde e-mails, sms-berichten en social media berichten. Het is bedoeld om de ontvanger te misleiden of te misleiden door ze producten of diensten aan te bieden die ze niet hebben gevraagd.

Waarom spam vermijden? Het is een effectieve manier om mensen te misleiden, vooral wanneer mensen niet weten dat het spam is. Als een persoon een ongevraagd bericht ontvangt, kan dit leiden tot ongewenste en ongepaste communicatie, of zelfs Phishing. Daarom is het erg belangrijk om spamberichten te vermijden, zodat mensen hun privacy en veiligheid kunnen waarborgen.

Hoe spamberichten te voorkomen Er zijn een aantal manieren om dit te voorkomen. De meest effectieve manier is om een spamfilter op uw e-mail te installeren. Deze filter identificeert ongewenste berichten en verwijdert deze uit uw inbox. Ook kunt u een spambeveiligingsprogramma op uw computer of mobiele telefoon installeren. Dit programma controleert alle inkomende berichten op spam en verwijdert deze uit uw inbox.

Spam is een grote bedreiging voor de privacy en veiligheid van mensen. Het is daarom belangrijk om dit te vermijden. Door een spamfilter en een spambeveiligingsprogramma op uw e-mail en mobiele telefoon te installeren, zo kunt u spamberichten tegenhouden en uw privacy en veiligheid waarborgen.

Kosteloos 1 uur pentesten?

Bij Tozetta kun je vrijblijvend een Pentest Quickscan aanvragen. Tijdens de Quickscan gaat een ethisch hacker kosteloos één uur een pentest uitvoeren. In dit uur maakt de ethisch hacker het aanvalsoppervlak inzichtelijk. Op basis hiervan kan een  urenindicatie voor jullie vraagstuk worden bepaald en krijgen jullie inzicht in de mogelijke pentest kosten. Interesse in een pentest uitvoeren? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Vraag een Quickscan aan

Pentest rapport Tozetta Cyber Security